Indendørs belysning

Lys er afgørende for de mange gøremål, vi som mennesker og familie har i hverdagen. Vi skal have et godt lys til hverdagens sysler, men vores belysning skal også være hyggelig og give stemning og atmosfære. Med baggrund i detailhandlen og boligindretning giver vi gerne ud af vores idéer og løsninger indenfor belysning både ude og inde.

Se vores spændende inspirationsbilleder, vi giver gerne idéer til den rette belysning, som lige sætter prikken over i´et i jeres hjem.

Vidste I f.eks. at en lysdæmper ikke kun giver hygge og atmosfære, dæmper lyset på børneværelset om natten, men også sparer på strømmen, når der dæmpes..?


UDENDØRS BELYSNING

Udendørs belysning er ikke kun til at kunne finde vej til dørlåse. Den udvendige belysning byder også velkommen til dit hjem og skaber atmosfære. Det kan være spots i udhæng, spots i terrassen eller terræn.

Der er mange muligheder for tænding af udvendig belysning. Du kan vælge selv at styre det med kontakter, men der kan også sættes ur på, så der tændes og slukkes i de tidsrum, der ønskes. Vælges der i stedet et skumringsrelæ, føler det, hvornår det er mørkt nok til at tænde og lyst nok til at slukke.

Og som ekstra bonus: lys omkring dit hjem holder også uønskede gæster på afstand!!!